Invitationssæt Picket Fence med TrykEksklusive bryllupsinvitationer med tryk.Sættene indeholder invitation, indlægsseddel med print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.


Invitationssæt Pcket Fence er udført i lækkert mat hvidt karton med udstanset/præget mønster samt smukt naturkarton.Vi trykker jeres tekst og evt.grafik på både inviation og svarkort præcis som I ønsker det :)1. I gør selv det grafiske arbejde (skrifttype, opstilling, eventuel grafik) og sender jeres færdige tekst som pdf-fil. Vi tilpasser den til invitationen, og sender jer endeligt udkast til godkendelse inden vi trykker. Dette er naturligvis uden tillæg.

eller

2. Vores grafiker hjælper selvfølgeligt også gerne med opstilling af tekst, skrifttyper osv. I så fald sender I os jeres tekst som word-fil. Vi laver så udkast til opsætning, skrifttype(r) og evt. grafik og sender jer via e-mail til godkendelse/rettelse. Denne service koster 275kr, og I vælger det som tilkøb herVælg imellem sort eller brun trykfarve.Sættene indeholder invitation, indlægskort med print, kuvert og sticker til forsegling af kuverten.Invitationen måler ca. 18.5cmx12,8cm.Minimumbestilling er 25 stk :)Efter bestilling sender I os blot en e-mail til support@prinsessensbryllup.dk og vedhæfter jeres tekst/grafik - husk at oplyse jeres ordrenummer ;)
Indenfor 48 timer (mandag til fredag) modtager I et udkast til godkendelse, før vi trykker jeres invitationer.OBS: Dette produkt har en leveringstid på 10-14 hverdage.
Lagerstatus: På lager

29,75 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

 

Eksklusive bryllupsinvitationer med tryk.

 

Sættene indeholder invitation, indlægsseddel med print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.

Invitationssæt Pcket Fence er udført i lækkert mat hvidt karton med udstanset/præget mønster samt smukt naturkarton.

 

Vi trykker jeres tekst og evt.grafik på både inviation og svarkort præcis som I ønsker det :)

 

1. I gør selv det grafiske arbejde (skrifttype, opstilling, eventuel grafik) og sender jeres færdige tekst som pdf-fil. Vi tilpasser den til invitationen, og sender jer endeligt udkast til godkendelse inden vi trykker. Dette er naturligvis uden tillæg.

eller

2. Vores grafiker hjælper selvfølgeligt også gerne med opstilling af tekst, skrifttyper osv. I så fald sender I os jeres tekst som word-fil. Vi laver så udkast til opsætning, skrifttype(r) og evt. grafik og sender jer via e-mail til godkendelse/rettelse. Denne service koster 275kr, og I vælger det som tilkøb her

 

Vælg imellem sort eller brun trykfarve.

 

Sættene indeholder invitation, indlægskort med print, kuvert og sticker til forsegling af kuverten.

 

Invitationen måler ca. 18.5cmx12,8cm.

 

Minimumbestilling er 25 stk :)

 

Efter bestilling sender I os blot en e-mail til support@prinsessensbryllup.dk og vedhæfter jeres tekst/grafik - husk at oplyse jeres ordrenummer ;)

 


Indenfor 48 timer (mandag til fredag) modtager I et udkast til godkendelse, før vi trykker jeres invitationer.OBS: Dette produkt har en leveringstid på 10-14 hverdage.

 

 

Yderligere information
Yderligere information
Featured Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Invitationssæt Picket Fence med Tryk
Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.