Invitationssæt Lace med Tryk pris fra 24krInvitationssæt lace er udført i lækkert, hvidt perlemorskarton med udstanset blondemønster og eksklusivt guldfolie.Vi trykker jeres tekst og evt.grafik præcis som I ønsker det :)1. I gør selv det grafiske arbejde (skrifttype, opstilling, eventuel grafik) og sender jeres færdige tekst som pdf-fil. Vi tilpasser den til invitationen, og sender jer endeligt udkast til godkendelse inden vi trykker. Dette er naturligvis uden tillæg.

eller

2. Vores grafiker hjælper selvfølgeligt også gerne med opstilling af tekst, skrifttyper osv. I så fald sender I os jeres tekst som word-fil. Vi laver så udkast til opsætning, skrifttype(r) og evt. grafik og sender jer via e-mail til godkendelse/rettelse. Denne service koster 275kr, og I vælger det som tilkøb herFoldet indlægsseddel giver mulighed for tryk på 2 indvendige sider samt tryk på forsiden (se eksempel).Vælg imellem sort eller brun trykfarve.Ønsker I en anden farve tryk tilkommer et ekstra gebyr. Kontakt os for priser og mulighederSættene indeholder invitation, indlægsseddel med print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.Invitationen måler ca. 12,8cmX18,5cmMinimumbestilling er 25 stk - jo flere I bestiller, jo billigere bliver stykprisen:)Efter bestilling sender I os blot en e-mail til kundeservice@prinsessensbryllup.dk og vedhæfter jeres tekst/grafik - husk at oplyse jeres ordrenummer ;)


Indenfor 48 timer (mandag til fredag) modtager I et udkast til godkendelse, før vi trykker jeres invitationer.OBS: Dette produkt har en leveringstid på 10-14 hverdage.

Lagerstatus: På lager

39,50 DKK
  • Køb 50 for 29,50 DKK pr. stk. og spar 26%
  • Køb 100 for 24,00 DKK pr. stk. og spar 40%

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

 

Invitationssæt lace er udført i lækkert, hvidt perlemorskarton med udstanset blondemønster og eksklusivt guldfolie.

 

Vi trykker jeres tekst og evt.grafik præcis som I ønsker det :)

 

1. I gør selv det grafiske arbejde (skrifttype, opstilling, eventuel grafik) og sender jeres færdige tekst som pdf-fil. Vi tilpasser den til invitationen, og sender jer endeligt udkast til godkendelse inden vi trykker. Dette er naturligvis uden tillæg.

eller

2. Vores grafiker hjælper selvfølgeligt også gerne med opstilling af tekst, skrifttyper osv. I så fald sender I os jeres tekst som word-fil. Vi laver så udkast til opsætning, skrifttype(r) og evt. grafik og sender jer via e-mail til godkendelse/rettelse. Denne service koster 275kr, og I vælger det som tilkøb her

 

Foldet indlægsseddel giver mulighed for tryk på 2 indvendige sider samt tryk på forsiden (se eksempel).

 

Vælg imellem sort eller brun trykfarve.

 

Ønsker I en anden farve tryk tilkommer et ekstra gebyr. Kontakt os for priser og muligheder

 

Sættene indeholder invitation, indlægsseddel med print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.

 

Invitationen måler ca. 12,8cmX18,5cm

 

Minimumbestilling er 25 stk - jo flere I bestiller, jo billigere bliver stykprisen:)

 

Efter bestilling sender I os blot en e-mail til kundeservice@prinsessensbryllup.dk og vedhæfter jeres tekst/grafik - husk at oplyse jeres ordrenummer ;)


Indenfor 48 timer (mandag til fredag) modtager I et udkast til godkendelse, før vi trykker jeres invitationer.OBS: Dette produkt har en leveringstid på 10-14 hverdage.

 

Yderligere information
Yderligere information
Featured Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Invitationssæt Lace med Tryk pris fra 24kr
Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.