Invitationssæt FleurMed disse smukke invitationssæt har I eksklusive bryllupsinvitationer i et snuptag. Print jeres tekst på jeres egen printer, i en printshop eller skriv dem i hånden.For et endnu mere personligt udtryk kan I f.eks dekorere invitation ved at dekorere forsiden f.eks med krystaller eller hjerter.Sættene indeholder invitation, indlægsseddel til print, kuvert og sticker til forsegling af kuverten.Invitationssæt Floral er udført i eksklusivt, mat hvidt karton med udstanset mønster. Desuden medfølger det hvide satinbånd til hver invitationn.Invitationen måler ca. 13cmx18,7cm og indlægskortet måler ca. 12,7cmx18,1cm..Pris for et sæt.

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

 

Med disse smukke invitationssæt har I eksklusive bryllupsinvitationer i et snuptag. Print jeres tekst på jeres egen printer, i en printshop eller skriv dem  i hånden.

 

For et endnu mere personligt udtryk kan I f.eks dekorere invitation ved at dekorere forsiden f.eks med krystaller eller hjerter.

 

Sættene indeholder invitation, indlægsseddel til print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.

 

Invitationssæt Fleur er udført i eksklusivt, mat hvidt karton med udstanset mønster. Desuden medfølger det hvide satinbånd til hver invitation.

 

Invitationen måler ca. 13cmx18,7cm og indlægskortet måler ca. 12,7cmx18,1cm..

 

Pris for et sæt.

 

Invitationerne kan også bestilles MED tryk her

Yderligere information
Yderligere information
Featured Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Invitationssæt Fleur
Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.