Invitationssæt DaisyMed disse smukke invitationssæt har I eksklusive bryllupsinvitationer i et snuptag. Print jeres tekst på jeres egen printer, i en printshop eller skriv dem i hånden.For et endnu mere personligt udtryk kan I f.eks dekorere invitation ved at tilføje et elegant satin-eller organzabånd omkring inviationen.Sættene indeholder invitation, indlægsseddel til print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.Invitationssæt Daisy er udført i lækkert, cremefarvet perlemorskarton med udstanset mønster og indlægskort i guldfarvet perlemorskarton, som gør sættet meget eksklusivt.Invitationen måler ca. 16cmx16cm og indlægskortet måler ca. 15,5cmx15,5cm.Pris for et sæt.

Lagerstatus: På lager

22,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

 

Med disse smukke invitationssæt har I eksklusive bryllupsinvitationer i et snuptag. Print jeres tekst på jeres egen printer, i en printshop eller skriv dem  i hånden.

 

For et endnu mere personligt udtryk kan I f.eks dekorere invitation ved at tilføje et elegant satin-eller organzabånd omkring inviationen.

 

Sættene indeholder invitation, indlægsseddel til print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.

 

Invitationssæt Daisy er udført i lækkert, cremefarvet perlemorskarton med udstanset mønster og indlægskort i guldfarvet perlemorskarton, som gør sættet meget eksklusivt.

 

Invitationen måler ca. 16cmx16cm og indlægskortet måler ca. 15,5cmx15,5cm.

 

Pris for et sæt.

 

 

 

 

Yderligere information
Yderligere information
Featured Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Invitationssæt Daisy
Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.