Invitationssæt Bouquet med Tryk pris fra 24,00krInvitationssæt Bouquet er udført i meget smukt og eksklusivt perlemorskarton med hævet mønster og guldfolie.


Vi trykker jeres tekst og evt.grafik præcis som I ønsker det :)1. I gør selv det grafiske arbejde (skrifttype, opstilling, eventuel grafik) og sender jeres færdige tekst som pdf-fil. Vi tilpasser den til invitationen, og sender jer endeligt udkast til godkendelse inden vi trykker. Dette er naturligvis uden tillæg.

eller

2. Vores grafiker hjælper selvfølgeligt også gerne med opstilling af tekst, skrifttyper osv. I så fald sender I os jeres tekst som word-fil. Vi laver så udkast til opsætning, skrifttype(r) og evt. grafik og sender jer via e-mail til godkendelse/rettelse. Denne service koster 275krVælg imellem sort eller brun trykfarve.Ønsker I en anden trykfarve tilkommer et ekstra gebyr. Kontakt os for priser og mulighederSættene indeholder invitation, indlægsseddel med print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.Invitationen måler ca. 18,5cmx12,7cm. Foldet indlægskort gør det muligt at trykke på begge indersider.Minimumbestilling er 25 stk - jo flere I bestiller, jo billigere bliver stykprisen:)Efter bestilling sender I os blot en e-mail til kundeservice@prinsessensbryllup.dk og vedhæfter jeres tekst/grafik - husk at oplyse jeres ordrenummer ;)


Indenfor 48 timer (mandag til fredag) modtager I et udkast til godkendelse, før vi trykker jeres invitationer.OBS: Dette produkt har en leveringstid på 10-14 hverdage.
Lagerstatus: På lager

35,00 DKK
  • Køb 50 for 29,00 DKK pr. stk. og spar 18%
  • Køb 75 for 27,00 DKK pr. stk. og spar 23%
  • Køb 100 for 24,00 DKK pr. stk. og spar 32%

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

 

Invitationssæt Bouquet er udført i meget smukt og eksklusivt perlemorskarton med hævet mønster og guldfolie. 

Vi trykker jeres tekst og evt.grafik præcis som I ønsker det  :)

 

1. I gør selv det grafiske arbejde (skrifttype, opstilling, eventuel grafik) og sender jeres færdige tekst som pdf-fil. Vi tilpasser den til invitationen, og sender jer endeligt udkast til godkendelse inden vi trykker. Dette er naturligvis uden tillæg.

eller

2. Vores grafiker hjælper selvfølgeligt også gerne med opstilling af tekst, skrifttyper osv. I så fald sender I os jeres tekst som word-fil. Vi laver så udkast til opsætning, skrifttype(r) og evt. grafik og sender jer via e-mail til godkendelse/rettelse. Denne service koster 275kr

 

Vælg imellem sort eller brun trykfarve.

 

Ønsker I en anden trykfarve tilkommer et ekstra gebyr. Kontakt os for priser og muligheder

 

Sættene indeholder invitation, indlægsseddel med print, foret kuvert og sticker til forsegling af kuverten.

 

Invitationen måler ca. 18,5cmx12,7cm. Foldet indlægskort gør det muligt at trykke på begge indersider.

 

Minimumbestilling er 25 stk - jo flere I bestiller, jo billigere bliver stykprisen:)

 

Efter bestilling sender I os blot en e-mail til kundeservice@prinsessensbryllup.dk og vedhæfter jeres tekst/grafik - husk at oplyse jeres ordrenummer ;)


Indenfor 48 timer (mandag til fredag) modtager I et udkast til godkendelse, før vi trykker jeres invitationer.OBS: Dette produkt har en leveringstid på 10-14 hverdage.

 

 

Yderligere information
Yderligere information
Featured Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Invitationssæt Bouquet med Tryk pris fra 24,00kr
Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.