Flowerwall stativ 230x155cm

Vil I være sikre på fantastiske bryllupsbilleder uanset vejr??

En flowerwall er den smukkeste baggrund til bryllupsbilleder og som "fotoboks" til jeres gæster, og nu kan I leje den hos Prinsessens Bryllup til jeres store dag.

Flowerwallen kan selvfølgeligt også bruges til alle andre festlige lejligheder som f.eks. bridalshower, babyshower, barnedåb, guld- eller sølvbryllup eller til mange forskellige typer photoshoots :)

VVores flowerwall er den af de største på markedet og måler hele 240x240cm og er tæt besat med mere end 2500 smukke hvide og cremefarvede silkeblomster. Så her er virkeligt plads til smukke billeder af selv den største brudekjole :)


Når I modtager flowerwallen er den delt i 24 paneler af 40x60 cm, som i selv sætter sammen med de strips vi leverer med. Herefter hænger I væggen op på det medfølgende aluminium-stativ. I alt tager montering ca. 30 minutter for 2 mennesker.

Når I returnerer flowerwallen til os skal den naturligvis leveres tilbage på samme måde og samme stand som I modtog den.


Lejeprisen er 2500kr. Herudover betaler I et depositum på 2500kr som tilbagebetales når vi har modtaget flowerwallen retur.

Lejeperioden er 48 hverdagstimer; Skal I bruge flowerwallen på en lørdag, modtager I den fredag, og den skal returneres (afsendes) til os igen mandag. Bliver flowerwallen ikke returneret indenfor tidsfristen, eller er der væsentlige fejl eller mangler bortfalder jeres depositum.

SÅDAN BESTILLER I :

I bestiller og betaler her som en normal vare. Prisen inkl. depositum er 5000kr.

Ved check-out anfører I hvilken dato I skal bruge flowerwallen.. Herefter får I indenfor 24 timer en bekræftelse tilbage fra os. Er flowerwallen ikke ledig på jeres dato, hæver vi naturligvis intet på jeres kort. Er væggen ledig hæver vi jeres depositum for at garantere jeres booking. Det resterende beløb hæver vi når flowerwallen afsendes fra os.

OBS: Ved afbestilling mindre end 4 uger før reserveret dato, bortfalder det indbetalte depositum.

Lagerstatus: På lager

1.900,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer
Vil I være sikre på fantastiske bryllupsbilleder uanset vejr?? En flowerwall er den smukkeste baggrund til bryllupsbilleder og som "fotoboks" til jeres gæster, og nu kan I leje den hos Prinsessens Bryllup til jeres store dag. Flowerwallen kan selvfølgeligt også bruges til alle andre festlige lejligheder som f.eks. bridalshower, babyshower, barnedåb, guld- eller sølvbryllup eller til mange forskellige typer photoshoots :) VVores flowerwall er den af de største på markedet og måler hele 240x240cm og er tæt besat med mere end 2500 smukke hvide og cremefarvede silkeblomster. Så her er virkeligt plads til smukke billeder af selv den største brudekjole :) Når I modtager flowerwallen er den delt i 24 paneler af 40x60 cm, som i selv sætter sammen med de strips vi leverer med. Herefter hænger I væggen op på det medfølgende aluminium-stativ. I alt tager montering ca. 30 minutter for 2 mennesker. Når I returnerer flowerwallen til os skal den naturligvis leveres tilbage på samme måde og samme stand som I modtog den. Lejeprisen er 2500kr. Herudover betaler I et depositum på 2500kr som tilbagebetales når vi har modtaget flowerwallen retur. Lejeperioden er 48 hverdagstimer; Skal I bruge flowerwallen på en lørdag, modtager I den fredag, og den skal returneres (afsendes) til os igen mandag. Bliver flowerwallen ikke returneret indenfor tidsfristen, eller er der væsentlige fejl eller mangler bortfalder jeres depositum. SÅDAN BESTILLER I : I bestiller og betaler her som en normal vare. Prisen inkl. depositum er 5000kr. Ved check-out anfører I hvilken dato I skal bruge flowerwallen.. Herefter får I indenfor 24 timer en bekræftelse tilbage fra os. Er flowerwallen ikke ledig på jeres dato, hæver vi naturligvis intet på jeres kort. Er væggen ledig hæver vi jeres depositum for at garantere jeres booking. Det resterende beløb hæver vi når flowerwallen afsendes fra os. OBS: Ved afbestilling mindre end 4 uger før reserveret dato, bortfalder det indbetalte depositum.
Yderligere information
Yderligere information
Featured Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Flowerwall stativ 230x155cm
Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.