Boble Ballon 60cm


Fuldstændigt glasklar og helt rund ballon. Ballonen har et ekstra stort mundstykke som gør den perfekt til at fylde med papirkonfetti, fjer, mindre balloner etc.Ballonen er lavet i et glasklart gummi/plastmateriale (næsten som en badebold) og er fuldstændigt symetrisk rund og helt glasklar.Ballonen er uden selvlukkende ventil. Den skal derfor lukkes med bånd eller elastik.Fyldes med luft eller helium.Ca. 60-70cm i diameter.1 stk.OBS: Ballonen er uden tekst. De viste balloner med tekst er blot dekorationsforslag. Der kan skrives på ballonen med tusch eller sættes tekst-stickers på. Skal I bruge mere end 50 stk, laver vi dem også gerne med påtrykt tekst. Kontakt os for priser og muligheder :) Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Fuldstændigt glasklar og helt rund ballon. Ballonen har et ekstra stort mundstykke som gør den perfekt til at fylde med papirkonfetti, fjer, mindre balloner etc.

Ballonen er lavet i et glasklart gummi/plastmateriale (næsten som en badebold) og er fuldstændigt symetrisk rund og helt glasklar.

Ballonen er uden selvlukkende ventil. Den skal derfor lukkes med bånd eller elastik.

Fyldes med luft eller helium.

Ca. 60-70cm i diameter.

1 stk.

OBS: Ballonen er uden tekst. De viste balloner med tekst er blot dekorationsforslag. Der kan skrives på ballonen med tusch eller sættes tekst-stickers på. Skal I bruge mere end 50 stk, laver vi dem også gerne med påtrykt tekst. Kontakt os for priser og muligheder :)

Yderligere information
Yderligere information
Featured Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Boble Ballon 60cm
Tags på produkter
Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.